03.04.2018

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Musa Şirin’den İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz’a Nezaket Ziyareti...

Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Musa ŞİRİN bir dizi programa katılmak üzere gittiği İstanbul’da İl Müftüsü Prof.Dr. Hasan Kamil YILMAZ’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İstanbul Müftüsü Hasan Kamil YILMAZ Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Diyanet İşleri Başkanlığının en gözde kurumları olduğunu bu alanda yapılacak çalışmalara sürekli destek olduklarını ve bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade ederek ziyaret sebebiyle Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Musa ŞİRİN’e teşekkür etti . Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Musa ŞİRİN de “Bir eğitmen ve başkanlık teşkilatını en üst düzeyde temsil eden hocamızın Dini Yüksek İhtisas Merkezimize gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ediyorum” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.