29.09.2022

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Kadir DİNÇ’in İhtisas Merkezimizi Ziyareti

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Kadir DİNÇ, Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezini ziyaret etti. Ziyarette, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol TİRYAKİ’den devam eden çalışmalar ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Sayın DİNÇ, eğitim görevlilerimiz ile gerçekleştirdiği toplantı da; Diyanet Akademisi ile alakalı son gelişmeler hakkında bilgi vererek, başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol TİRYAKİ, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Kadir DİNÇ’e teşekkür etti. Ziyaret, şeref defterini imzalama ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Ziyarette, Sayın Dinç’e, İl Müftüsü Sinan CİHAN, Başkanlık Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞU, Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İl Müftü Yardımcıları ve ilçe müftüleri eşlik etti.