06.04.2023

Kocaeli Dini Yüksek İhtisasta İftar Sevinci

Her Ramazan ayında İhtisas merkezimizde düzenlenen iftar programı bu yılda yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Programımıza il müftüsü Sinan CİHAN, ilçe müftüleri, eğitim görevlileri, deprem bölgesinden gelen misafirlerimiz ve kursiyerlerimiz katıldı.

Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol TİRYAKİ yaptığı konuşmasında; "Programımıza teşrif eden başta il müftümüz, ilçe müftülerimiz, eğitim görevlilerimiz ve dualarıyla yanımızda olduğunu hissettiğimiz ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran bütün misafirlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Bütün katılımcılar, İhtisas Merkezi yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar programının düzenlenmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.