28.02.2018

Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Burhan BİLGİN ile İzmit İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ'ten, Müdürümüze "Hayırlı olsun" ziyareti...

Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Burhan BİLGİN ile İzmit İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ, Müdürümüz Mehmet Musa ŞİRİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Müdürlüğüne asaleten atanan Mehmet Musa ŞİRİN'e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunmak amacı ile Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Sn. Burhan BİLGİN ile İzmit İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ, Müdürümüz Sn. Mehmet Musa ŞİRİN'i ziyaret etti. Eğitim Görevlileri; Tevfik İŞÇEN ve Ömer BOSTAN' ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Müdürümüz Mehmet Musa ŞİRİN, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti.