27.09.2016

Tolgay ÜNLÜKAYA

TOLGAY ÜNLÜKAYA
EĞİTİM GÖREVLİSİ

( Branşı: Dinî Musikî, Yan Branşı: Kur'an-ı Kerîm )

1989 yılında Kars’ta doğdu. 2010 yılında Kars İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 2011 yılında Aksaray iline vekil imam hatip olarak atandı. 2012 yılında Kars iline sözleşmeli imam hatip olarak atandı. 2015 yılında Aksaray iline kadrolu olarak imam hatip olarak atandı. 2018 yılında Kars Fethiye Camiine müezzin-kayyım olarak atandı. 2019 yılında Eskişehir İktisat Fakültesinde Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2019 yılında Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek İhtisas Merkezinde Tashih-i Huruf Kursunu tamamladı. 2021 yılında Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2022 yılında Ankara Rıfat Börekçi Dini İhtisas Merkezinde 10 aylık Dini Mûsikî kursunu başarıyla tamamladı. Aynı yıl Ankara Çankaya İlçesi Bilali Habeşi Camiine atandı. 2023 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Din Musikisi yüksek lisans ders dönemini bitirerek “Kars Caferilerinde Dînî Mûsiki” isimli tezini yazma aşamasında iken Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezine Eğitim Görevlisi olarak atandı.

Evli ve üç çocuk babası olan Tolgay Ünlükaya, Osmanlıca bilmektedir.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi