04.06.2022

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Kocaeli İhtisas Mezuniyet Programına Teşrif Etti.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde IV. dönem ihtisas ve VI. dönem tashih-i huruf kursiyerleri için mezuniyet programı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Hocamızın teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Program, Kur’anı-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış ve mezunlar adına yapılan konuşmaların ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Hocamız katılımcılara hitap etti. Başkan Erbaş, “Bir ilim merkezinde bulunmanın memnuniyetini ifade ederek Dini Yüksek İhtisas Merkezlerinin iyi değerlendirildiğinde ilim adamı yetiştirme noktasında önemli bir merkez olduğunu” söyledi.

Mezun olan kursiyerlere başarı belgelerini Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak takdim ettiler.

Programa, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, çevre il müftüleri, ilçe müftüleri, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü