12.07.2023

V. Dönem İhtisas Kursu Mezuniyet Programı

Başkanlığımızca, başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere tefsir, hadis, fıkıh, kelam gibi alanlarda, temel dini kaynaklara doğrudan başvurma yeteneğine sahip nitelikli personel yetiştirmek amacıyla Merkezimizde 09 Kasım 2020 tarihinde başlayan V. Dönem Hizmet İçi Eğitim İhtisas Kursu 09 Haziran 2023 tarihinde sona erdi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba günü Merkezimiz konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet programına, Diyanet Akademisi Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Osman ALPASLAN, İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Muhammet Emin KILIÇ, Başkanlık Müftüsü Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İl Müftü Vekili Mikail ÖZKAN, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep CİCİ, Çayırova İlçe Müftüsü İsmail KESKİN, İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed AYDIN, İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Dr. İbrahim ÖZKILIÇ, Eğitim Görevlilerimiz, Diyanet Akademesi kursiyerleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve mezun kursiyerlerimizin aileleri katıldı.
Program, V. Dönem İhtisas kursiyerlerimize hediye ve plaket takdiminin ardından sona erdi.