16.05.2024

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezinde VI. Dönem “Yüksek İhtisas Eğitimi” Mezuniyet Programı

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezinde “Yüksek İhtisas Eğitimi”ni başarıyla tamamlayan VI. Dönem Yüksek İhtisas kursiyerlerimiz için mezuniyet programı yapıldı. 13’ü Kazakistanlı misafir ihtisas kursiyeri olmak üzere toplamda 45 kursiyer mezun olmaya hak kazandı.

Mezuniyet programına; Diyanet Akademisi İhtisas ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Eşref Görgülü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Dönem Belediye Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Ulugöl, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı İhsan Yeğen, Başiskele Müftüsü Dr. Aşur Akyol, Kartepe İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, eğitim görevlileri, mezun olan kursiyerlerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, yapılan duanın ardından hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.